Talla kertaa terveiset tulee enemman kuvaterveisten muodossa. Ko niita on tullu sillon tallon luvattuakin. Lisaislin kuvia joihinkin aikaisempiinki juttuihin, nii sielta nakee vahan variterveisia.

Reipas viikko Tansaniassa takana. Kylavaellusta Usanbaran vuoristossa ja safaria Ngorongorossa. Hienoja paikkoja molemmat.

1180365.jpg

Tassa punaisessa majassa oltiin vieraina pari paivaa. Oppaan koti. Nukuttiin teltassa ja syotiin aidin, mummun ja siskojen tekemaa ruokaa. Nyt jo lahdetaan liikenteeseen. Rinkkaa selkaan ja tassua toisen eteen.

1180357.jpg

Iloa kasvoilla. Vetta tuli valilla taivaiden taydelta, mutta leikkikavereista ei ollut pulaa. Vaihdettiin lauluja. Lapset lauloivat jotain swahiliksi ja me zungut vastattiin suomeksi. En nyt kylla millaan muista, mika se meidan laulu oli. Sen vain muistan, etta yritettiin suomalaisten kansanlaulujen joukosta loytaa jotain duurivoittoista.

1180360.jpg

Kuningas Leijona tervehti meita lahietaisyydelta, ehka noin viiden metrin paasta autosta. Mukana uroolla oli myos kolme rouvaa. On sen meno vain uljasta, ryhdikasta.

1180368.jpg

Virtahevot paivalevolla kuralammikossa. Lieko Osuuspankista tutut Hanna ja Henri kavereineen? Aika yrmeita epeleita.

timo.